IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten

Werken bij Esprit Telecom

Esprit Telecom wil zich als dienstverlener onderscheiden door service en kwaliteit. Dat betekent dat wij eisen stellen aan onze mensen, maar ook veel in hen investeren. Wij zijn voortdurend op zoek naar creatieve, nieuwsgierige en flexibele mensen. Mensen die weten wat ze doen en verantwoordelijkheid op zich nemen vanuit het besef dat dienstverlening aan de klant voorop staat. Mensen die slagvaardig werken en aandacht hebben voor de organisatie van hun werk.

Esprit Telecom biedt je de mogelijkheid om samen te werken met enthousiaste collega’s. De organisatie heeft een open cultuur waar je je kennis en ervaring verder kunt uitbreiden. Daarnaast bieden wij een marktconforme beloning en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij komen graag in contact met ervaren netwerk- en systeembeheerders, voice-engineers, support medewerkers, projectleiders, medewerkers verkoop binnendienst en gedreven sales professionals.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de mogelijkheden die Esprit Telecom biedt ? Neem dan contact op met Dafina Cekaj. Dit kan per e-mail via hr@esprittelecom.nl of telefonisch via numer 088 0068 000.

Wilt u meer infomatie?
Bel 088 0068 170