IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten

Internetverbinding


Als ondernemer wilt u blindelings kunnen vertrouwen op uw zakelijke internet- en dataverbinding. Veel van uw applicaties zijn afhankelijk van een internetverbinding. Als uw zakelijk internet uitvalt heeft dat meteen gevolgen voor uw bedrijfsvoering. U wilt bovendien geen confectie, maar maatwerk; een oplossing die is afgestemd op uw bedrijfsgrootte en bedrijfsbehoefte. Met de service en prijs die daar het beste bij past.

Esprit Telecom biedt u veilige en snelle internetverbindingen met een gegarandeerde bandbreedte en service waarop u kunt vertrouwen:

  • Zakelijke internetverbinding via SDSL met een snelheid tot maximaal 2,3 Mb/s, geschikt voor kleinere bedrijven.
  • Zakelijke internetverbinding via ADSL met een snelheid tot maximaal 16 Mb/s
  • Zakelijke internetverbinding via Bundled DSL met een snelheid tot maximaal 20 Mb/s, geschikt voor bedrijven die veel bandbreedte nodig hebben, maar waar glasvezel nog niet beschikbaar is
  • Zakelijke internetverbinding via Glasvezel met een snelheid vanaf 10 Mb/s, de beste oplossing voor grotere bedrijven die veel bandbreedte nodig hebben. 
  • Is er op uw locatie nog geen glasvezel beschikbaar, dan kunt u profiteren van de Glasvezel Upgrade Garantie van Esprit Telecom. 
  • Mobiel Internet voor uw smartphone, laptop of iPad met drie verschillende databundels

 

De kosten van een zakelijke internetverbinding worden bepaald door:

  1. Gegarandeerde bandbreedte
  2. Beschikbaarheid

 

Esprit Telecom stelt samen met u uw behoefte vast om te bepalen welke internetverbinding het beste bij uw bedrijf past. Hoe belangrijk is de gegarandeerde bandbreedte voor uw onderneming? Is overboeking, dat wil zeggen dat de werkelijke bandbreedte (ook wel gegarandeerde bandbreedte genoemd) veel lager is dan de vermelde bandbreedte, toegestaan? Ofwel lijdt uw onderneming eronder als de internetverbinding bij tijd en wijle traag is. Wilt u uw internetverbinding ook gaan gebruiken voor bijvoorbeeld uw telefonie?
Esprit Telecom helpt u de juiste keuze te maken.

Meer informatie over Internetverbinding?

  • Downloads

Wilt u meer infomatie?
Bel 088 0068 170